Kik vagyunk?
cryptocurrency-6601591_1920
Rólunk

Kik vagyunk?

Blokklánc megoldások kreatív szakértelemmel

Több, mint 10 évvel ezelőtt arra ébredt a világ, hogy matematikusokból, programozókból verbuválódott cypherpunkok nemzetközi közösségei nekiláttak internetre optimalizált, titkosított adattovábbítási rendszerek fejlesztésének. Az volt a víziójuk, hogy a demokratizált, mindentől és mindenkitől független informatikai megoldásoké a jövő. Így születtek meg az első blokkláncok és váltak a XXI. század legnagyobb virtuális pénzpiaci ígéretévé.

Csapatunk tagjai e közösség legtapasztaltabb forradalmárai közé tartoznak, akik már több, mint egy évtizede hagyják maguk mögött digitális lábnyomaikat.

Küldetésünknek tekintjük működő üzleti megoldások fejlesztését blokkláncra, amelyek stabilak, biztonságosak, költséghatékonyak és standardizálhatók.

Piaci működésünk mellett jelentős erőforrásokat fordítunk a hazai és nemzetközi blokklánc közösség építésére, mentorálásra.

Vezetőink

Vidákovics Attila
cégvezető, blokklánc specialista, oktató, műsorvezető

Vidákovics Attila a hazai fintech szektor elismert blokklánc specialistája, aki meghatározó szerepet vállal a decentralizált pénzügyi rendszerek magyarországi bevezetésében. Projektcsapata elsőként fejlesztett működő EVM alapú blokkláncot idehaza. Személyes küldetésének tekinti a kriptopiacok, decentralizált pénzügyi rendszerek és blokkláncok működési logikájának megismertetését, a sikeres kultúraváltás elősegítését. A Dlabs Kft. cégvezetőjeként holisztikus szemléletet követ, így minden üzleti alapú projekt elindítása előtt felméri azok gazdasági, technológiai, felhasználói vonatkozását és optimalizálja a fejlesztési irányt. Oktatóként kurzust vezet a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Milton Friedman Egyetemen, vendégelőadóként képzéseket tart a Nemzetközi Bankárképző Központban. Emellett Kriptoverzum címmel heti rendszerességgel vezet műsort a Trend FM-en. MENSA HungarIQa tagként a Blockchain és kriptovaluta csoport alapítója és vezetője, a MENSA International Blockchain kutatócsoport társelnöke.

Molnár Péter
technológiai vezető, blokklánc stratéga, közösségszervező

Molnár Péter közgazdász és mérnök-informatikus végzettsége, valamint komplex látásmódja együttesen tették lehetővé, hogy Magyarországon elsők között váljon a kripto rendszerek technológiai szakértőjévé. Idehaza egyike azon pár szakembernek, aki képes működő blokklánc rendszereket felépíteni. Meghatározó szerepet tölt be a hazai kripto közösség fejlesztői táborában, amelyben a hálózatok demokratizálásának szükségszerűségét képviseli fél évtizede. Gyakorlati tapasztalata kiterjed az informatikai hálózatok kiépítésére, üzemeltetésére, egyedi igényekre konfigurált rendszerek fejlesztésére, programozására. A Dlabs Kft. technológiai vezetőjeként a stratégiai gondolkodás, a rendszerszemlélet és a folyamatos újító szándék jellemzi. Szakértői referenciái közt több bankbiztonsági projekt is megtalálható. Oktatóként és közösségszervezőként is aktív, rendszeresen tart előadásokat a Budapesti Corvinus és a Milton Friedman Egyetemen. Számos elterjedt programnyelvet ismer és alkalmaz, ezek mellett jártas Solidity, Erlang, Rust alkalmazások írásában is.

Karrier

.NET fejlesztő
Rendszerüzemeltető
Blokklánc fejlesztő